Astăzi începe târgul Angajatori de Top. În ce domenii ai şanse să-ţi găseşti slujbă

Tinerii absolvenţi de facultate, dar şi cei care au câţiva ani de experienţă, care vor să-şi găsească un loc de muncă într-o multinaţională, pot participa, astăzi şi mâine, la târgul de carieră Angajatori de Top. La eveniment participă 90 de angajatori, care oferă peste 2.500 de locuri de muncă.

754 afișări
Imaginea articolului Astăzi începe târgul Angajatori de Top. În ce domenii ai şanse să-ţi găseşti slujbă

Astăzi începe târgul Angajatori de Top. În ce domenii ai şanse să-ţi găseşti slujbă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Târgul Angajatori de Top se desfăşoară la Sala Palatului din Bucureşti, astăzi, între orele 10.00 şi 18.00, şi mâine, între 10.00 şi 17.00.

Potrivit organizatorilor, domeniile în care sunt disponibile cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, în ordinea numărului de oferte: IT, telecom, audit şi contabilitate, relaţii cu clienţii, achiziţii şi logistică, bănci şi asigurări şi marketing.

Pe lângă oferta de angajare, participanţii la Angajatori de Top mai pot asista la 32 de seminare de carieră, 4 conferinţe tematice şi 3 seminare de orientare în carieră.

Citeşte mai multe despre târgul Angajatori de Top pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici