ATAC cu cuţitul în Iaşi. Tânăr înjunghiat de 20 de ori în abdomen. Presupusul agresor: ”Veniţi să mă luaţi”

Un tânăr din comuna Coarnele Caprei, judeţul Iaşi, a fost înjunghiat, luni, de 20 de ori în abdomen, echipele de intervenţie fiind anunţate tocmai de presupusul agresor, care a sunat la 112 spunând ”Veniţi să mă luaţi”. Tânărul înjunghiat va fi preluat de un elicopter.

5811 afișări
Imaginea articolului ATAC cu cuţitul în Iaşi. Tânăr înjunghiat de 20 de ori în abdomen. Presupusul agresor: ”Veniţi să mă luaţi”

Tânăr înjunghiat de 20 de ori în abdomen. Presupusul agresor: ”Veniţi să mă luaţi”

Elicopterul SMURD a fost solicitat, luni la prânz, în comuna ieşeană Coarnele Caprei, după ce printr-un apel la 112 s-a anunţat că o persoană a fost înjunghiată de 20 de ori în abdomen.

Cel care a făcut apelul a fost chiar presupusul agresor.

"În urmă cu puţin timp am primit un apel la serviciul 112 prin care eram anunţaţi că persoana respectivă a înjunghiat cu un cuţit un bărbat, la bar. <Veniţi să mă luaţi>, a fost mesajul acestuia. Mai multe informaţii nu avem. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

În urma apelului, la Coarnele Caprei a plecat şi elicopterul SMURD pentru a prelua persoană rănită.

"Elicopterul SMURD s-a deplasat la Coarnele Caprei pentru a prelua un pacient în vârstă de 20 de ani care are multiple plăgi înjunghiate abdominale. El se află în şoc hemoragic", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU - SMURD Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici