Audierile continuă în cazul Hardy Chauncey: Alte zece persoane sunt audiate la Giurgiu

Alte zece persoane sunt audiate, duminică, de procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu în cazul morţii baschetbalistului Chauncey Hardy, până la ora transmiterii acestei ştiri venind la parchet cinci tineri care se aflau în local în momentul în care a fost agresat sportivul american.

547 afișări
Imaginea articolului Audierile continuă în cazul Hardy Chauncey: Alte zece persoane sunt audiate la Giurgiu

Audierile continuă în cazul Hardy Chauncey: Alte zece persoane sunt audiate la Giurgiu

După ce vineri şi sâmbătă au fost audiate 20 de persoane, în cursul zilei de duminică vor fi audiate alte zece din cele aproximativ 60 de persoane care vor ajunge în faţa anchetatorilor pentru declaraţii legate de incidentul din clubul Emotione din Giurgiu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri au ajuns la Parchet cinci tineri care se aflau în local în momentul agresiunii.

În ultimele 48 de ore, procurorii i-au audiat, printre alţii, pe baschetbaliştii Daniel Bivolaru şi Adrian Vatculescu, colegi cu Chancey Hardy, pe Gigi Pena, şeful pazei de la clubul Emotione din Giurgiu, Ştefan Grecu, fiul cel mare al lui Octavian Grecu, zis Butoane, fiica şefului Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar Mihai Tache, care era cu prietenii în bar în momentul în care a avut loc agresiunea. La sediul Parchetului a fost vineri şi adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisarul şef Ion Petraşcu, poliţistul refuzând să precizeze în ce calitate a venit la procurori.

Până în prezent, medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, acuzaţi de ucidere din culpă, nu au venit la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici