Autorităţile au stabilit cauza incendiului de la mănăstirea Sf. Filip din Constanţa

Cauză incendiului de la mănăstirea Sfântul Filip din Urluia, judeţul Constanţa, a fost un scurtcircuit electric, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea. 80% din clădire a ars.

204 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au stabilit cauza incendiului de la mănăstirea Sf. Filip din Constanţa

Cauza incendiului de la mănăstirea Sf. Filip din Urluia, judeţul Constanţa

Reprezentanţii ISU Dobrogea au declarat, vineri, că incendiul puternic de la mănăstirea Sf. Filip din satul Urluia, judeţul Constanţa, a izbuncit din cauza unui scurtcircuit electric.

Intervenţia pompierilor a durat cinci ore.

Clădirea a ars în proporţie de 80%, fiind salvat doar paraclisul din subsol.

Incendiul a izbucnit joi după-amiază la la mănăstirea Sf. Filip din Urluia, judeţul Constanţa, iar când pompierii au ajuns la faţa locului mănăstirea ardea generalizat.

Taguri:
mănăstire,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici