BACALAUREAT 2014: Mihai Eminescu, un absolvent al unui Colegiu tehnic din Focşani, a luat examenul cu 6,01

Mihai Eminescu, un absolvent al Colegiului Tehnic Edmond Nicolau din Focşani care a susţinut bacalaureatul în sesiunea actuală, a promovat examenul cu media 6,01, el obţinând la limba română nota 5,8, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3070 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2014: Mihai Eminescu, un absolvent al unui Colegiu tehnic din Focşani, a luat examenul cu 6,01

BACALAUREAT 2014: Mihai Eminescu, un absolvent al unui Colegiu tehnic din Focşani, a luat examenul cu 6,01 (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

Potrivit site-ului edu.ro, Mihai Eminescu, absolvent al Colegiului Tehnic Edmond Nicolau din Focşani, a promovat bacalaureatul cu media 6,01.

La limba română, tânărul de 19 ani a obţinut 5,80, la matematică a fost notat cu 7,25, iar la chimie a luat nota 5,00, practic doar o sutime salvându-l de la eşecul de a nu promova bacalaureatul.

Mihai Eminescu are 19 ani, este din Focşani şi este singurul Eminescu din familie, acesta fiind de fapt prenumele tânărului, pe care i l-a dat unchiul său, pasionat de opera poetului.

În Vrancea a existat şi un candidat în vârstă de 55 de ani. Adrian Mihai a susţinut examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic "Valeriu D Cotea” şi se numără printre candidaţii cu cele mai mari medii din liceu. După ce a făcut liceul la seral, el a promovat bacalaureatul cu media 8.48, cea mai mare notă, 9.05, obţinând-o la biologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici