Baia Populară din Sibiu se redeschide. Ce suprize vor avea sibienii

  • Primăria Sibiu anunţă că Baia Populară din oraş se redeschide din 6 iulie, după ample lucrări de modernizare.
  • Sibienii vor avea acces la un bazin de înot, trei saune, o sală de fitness, iar din august vor fi disponibile şi servicii de masaj şi întreţinere corporală.
2431 afișări
Imaginea articolului Baia Populară din Sibiu se redeschide. Ce suprize vor avea sibienii

Baia Populară din Sibiu se redeschide. Ce suprize vor avea sibieni

Primăria Sibiu a anunţat sâmbătă că de la 1 iulie se pot face rezervări, întrucât accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil exclusiv cu rezervare.

„Putem deschide în sfârşit Baia Populară şi să ne bucurăm de tot ceea ce am amenajat acolo. Sibienii se vor putea relaxa aici, înotând sau folosind saunele, şi pot face mişcare într-o sală de fitness dotată modern. Mai sunt încă restricţii în vigoare cu privire la numărul de clienţi care pot intra simultan, dar programul extins va permite totuşi accesul unui număr destul de important de persoane”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Baia Populară va avea program între orele 7.00 şi 21.00 de luni până vineri şi între 9.00 şi 21.00 sâmbăta.

Bazinul de înot a fost complet refăcut, cu filtre noi în apă şi aer, cu vestiare moderne şi grupuri sanitare, şi au fost amenajate trei saune moderne: una uscată cu aromaterapie, o saună umedă şi o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar şi pentru tratamentul afecţiunilor respiratorii. De asemenea, este pusă la dispoziţie o sală de fitness cu o suprafaţă triplă faţă de cea precedentă. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generaţie, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilităţi.

Primăria Sibiu anunţă că de la 1 august vor fi disponibile şi serviciile de masaj şi întreţinere corporală pentru care angajările de personal sunt în prezent în curs.

„La etajul I aveţi disponibilă o terasă panoramică. De asemenea, un punct de belvedere a fost amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, este acum vizitabil”, a mai informat primăria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici