Bărbat acuzat că şi-a bătut copilul pentru că a fugit de la şcoală, reţinut de poliţişti/ Băiatul a ajuns la spital cu mai multe leziuni

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Adâncata, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, duminică, procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat fiul de 15 ani, care a ajuns la spital cu mai multe leziuni.

133 afișări
Imaginea articolului Bărbat acuzat că şi-a bătut copilul pentru că a fugit de la şcoală, reţinut de poliţişti/ Băiatul a ajuns la spital cu mai multe leziuni

Bărbat acuzat că şi-a bătut copilul pentru că a fugit de la şcoală, reţinut de poliţişti/ Băiatul a ajuns la spital cu mai multe leziuni

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, bărbatul a fost reţinut, sâmbătă, după ce şi-ar fi bătut copilul şi l-ar fi împiedicat să sune la 112 pentru a cere ajutor. Copilul, în vârstă de 15 ani, a ajuns în cele din urmă la spital, iar poliţia a fost anunţată de cadrele medicale.

Poliţiştii au fost sesizaţi că la UPU Suceava s-a prezentat un minor de 15 ani, însoţit de fratele său, cu mai mai multe leziuni traumatice cauzate prin lovire. Potrivit poliţiştilor, copilul ar fi fost lovit de tatăl său, în urma unui conflict pe tema absenţelor de la şcoală.

„În seara zilei de 31.05.2019, în jurul orei 22.30, minorul, în urma unor discuţii contradictorii avute cu tatăl său, de 47 de ani, localnic, generate de absenteismul şcolar, a avut un conflict verbal cu acesta. Ulterior, tatăl l-a lovit pe fiul său, cauzându-i diferite leziuni. Ulterior agresiunii, bărbatul de 47 de ani i-a luat fiului său telefonul mobil, împiedicându-l astfel să sesizeze SNUAU 112 sau alţi membri ai familiei. De asemenea, i-a interzis părăsirea domiciliului în care s-a petrecut evenimentul”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore şi i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”. Bărbatul va fi prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventive pentru 30 de zile.

Taguri:
bărbat,
bătut,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici