Bărbat rătăcit într-o pădure din Arad, găsit după 9 ore de căutări

Un bărbat care s-a rătăcit, în noaptea de duminică spre luni, în pădure, după ce s-a împotmolit cu maşina în noroi, pe un drum forestier din Arad, a fost găsit după 9 ore de căutări.

128 afișări
Imaginea articolului Bărbat rătăcit într-o pădure din Arad, găsit după 9 ore de căutări

Bărbat rătăcit într-o pădure din Arad, găsit după 9 ore de căutări

Potrivit Jandarmeriei Arad, bărbatul a sunat duminică seara la 112, povestind că în încercarea de a ajunge la Cugir, s-a împotmolit cu maşina pe un drum forestier şi nu ştie unde se află.

Jandarmi, pompieri, poliţişti şi lucrători SVSU au plecat imediat în căutarea acestuia. Deşi s-a putut comunica prin telefon cu bărbatul în vârstă de 66 de ani până în jurul orei 1.00, acesta nu a putut da aproape niciun indiciu despre zona în care se află, îngreunând astfel acţiunea de căutare.

După aproximativ nouă ore de căutări, bărbatul a fost găsit de jandarmi, pe un drum din apropierea localităţii Neudorf, plin de noroi, tremurând de frig.

Jandarmii au solicitat de urgenţă un echipaj de ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la UPU Arad şi este în afara oricărui pericol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici