Baroneasa Emma Nicholson, chemată să împiedice nunta unor copii rromi

Baroneasa Emma Nicholson a fost chemată să participe la Târgu Jiu la nunta unor copii rromi care sunt încă minori, invitaţia fiindu-i adresată, miercuri, de mama viitorului ginere, care se opune acestei căsătorii.

2 afișări
Imaginea articolului Baroneasa Emma Nicholson, chemată să împiedice nunta unor copii rromi

Baroneasa Emma Nicholson, chemată să împiedice nunta unor copii rromi

Claudia Mihai, din Strehaia, a declarat, miercuri, că nu este de acord ca băiatul său să se căsătorească la vârsta de 14 ani şi susţine că minorul va fi forţat de tatăl său să întreţină raporturi sexuale în noaptea nunţii. Cei doi părinţi ai băiatului sunt despărţiţi şi dintre aceştia doar tatăl susţine căsătoria.

Claudia Mihai şi mama sa, Stela, care este preşedinta Partidei Rromilor din Strehaia, au venit, miercuri, la Poliţia din Târgu Jiu şi s-au plâns de situaţia respectivă, cerând anularea nunţii. Cele două femei au declarat, la ieşirea din sediul Poliţiei, că au invitat-o la nuntă pe baroneasa Emma Nicholson, cea care s-a opus în trecut căsătoriilor între copiii rromi de la vârste fragede.

Acestea au menţionat că baroneasa le-a confirmat deja că va fi prezentă la nunta respectivă.

Reprezentanţi ai Poliţiei Târgu Jiu au declarat că această instituţie nu poate, deocamdată, decât să le spună ambelor părţi că legea română interzice căsătoriile între minori. Un echipaj de Poliţie a mers şi în cartierul Meteor, unde familia viitoarei mirese a fost informată despre prevederile legale.

Rudele fetei au dat asigurări că în 13 octombrie va avea loc o logodnă, nu o nuntă, la festivitatea respectivă fiind invitaţi manelişti de renume, pregătirile fiind deja în toi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici