Băsescu a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie şi Sfântului Dimitrie Basarabov

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, şi a Sfântului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureştilor, exprimând speranţa că aceste zile de sărbătoare vor fi pentru toţi românii un prilej de bucurie.

171 afișări
Imaginea articolului Băsescu a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie şi Sfântului Dimitrie Basarabov

Traian Basescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, doresc să le urez tuturor celor care îşi aniversează ziua onomastică sincerele mele felicitări, însoţite de cele mai bune urări de sănătate şi împliniri. De asemenea, gândul meu se îndreaptă spre pelerinii care vin din toată ţara pentru a-l cinsti pe ocrotitorul Bucureştilor, Sfântul Dimitrie Basarabov", se arată în mesajul şefului statului, conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Băsescu a exprimat totodată speranţa că aceste zile de sărbătoare vor fi pentru toţi românii "un prilej de bucurie, de regăsire a credinţei în tot ceea ce putem face împreună pentru binele acestei ţări, având ca model compasiunea şi generozitatea".

"Sunt valori care definesc lucrarea sfinţilor pe care îi cinstim împreună în aceste zile şi care ar putea să ne inspire în viaţa noastră cotidiană şi în relaţiile cu cei din jur. La mulţi ani!”, se mai arată în mesajul preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici