Băsescu, despre scandalul M..E PSD: Toată poliţia sare cu picioarele pe un tânăr. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat luni, într-o postare pe Facebook, modul în care a acţionat Poliţia Română în cazul românului cu plăcuţe la maşină M...PSD, spunând că autorităţile ar trebui să acţioneze la fel de ferm şi atunci când se arborează steagul de doliu sau pe cel secuiesc.

8789 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre scandalul M..E PSD: Toată poliţia sare cu picioarele pe un tânăr. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului!

Băsescu, despre scandalul M..E PSD: Toată poliţia sare cu picioarele pe un tânăr. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului!

"Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica. De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru. Tot în secuime adesea primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional. Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă. În schimb, toată poliţia, în frute cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa ? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează ? Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Cercetările în cazul şoferului care avea numerele maşinii M...PSD vor fi extinse, pentru a fi verificat de ce acestuia nu i-a fost retras permisul şi plăcuţele în celelalte trei ori când a fost oprit în trafic, în judeţele Hunedoara, Dolj şi Olt, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

"Aş mai vrea să fac o precizare, faţă de toate celelalte opriri în trafic, ale acestui conducător auto, în cadrul acestui dosar penal întocmit în această dimineaţă, se vor extinde cercetările", a afirmat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române.

Răzvan Ştefănescu, în vârstă de 45 de ani, a intrat în România pe data de 17 iulie, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare M...PSD. Mesajul a devenit în scurt timp viral, iar bărbatul s-a plimbat în întreaga ţară.

Timp de 10 zile, omul a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj. Abia ultima dată, luni dimineaţa, poliţiştii l-au oprit în Capitală şi i-au reţinut plăcuţele şi permisul. Motivul: românul nu avea dreptul să circule cu acele numerele preferenţiale, obţinute în Suedia, pe teritoriul României. Totuşi a fost nevoie de două săptămâni pentru ca Poliţia să stabilească acest lucru, perioadă în care oficialii de la Bucureşti au corespondat cu autorităţile suedeze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici