Băsescu: Sinistraţii vor primi materiale de construcţie, banii, din tăieri de la educaţie, sănătate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri seară la Dorohoi că sinistraţii din judeţele afectate de inundaţii vor fi ajutaţi cu materiale de construcţie pentru a-şi reface locuinţele, el precizând că banii vor proveni de la bugetul de stat, după ce "se va tăia de la educaţie şi sănătate".

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sinistraţii vor primi materiale de construcţie, banii, din tăieri de la educaţie, sănătate

Băsescu: Sinistraţii vor primi materiale de construcţie, banii, din tăieri de la educaţie, sănătate (Imagine: Liliana Bujdei/Mediafax Foto)

"Primul lucru pe care trebuie să îl facă oamenii este să fie solidari unii cu alţii. Cât despre sprijinul Guvernului, se fac evaluări şi vom pune la dispoziţie materialele de construcţie. Banii vor veni de la bugetul de stat. Se va tăia de la educaţie şi de la sănătate", a declarat şeful statului, la Dorohoi.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri după-amiază, în jurul orei 17.00, în municipiul Dorohoi, grav afectat de inundaţii, fiind întâmpinat de oameni care au început să plângă şi să strige că nu mai au nimic.

Băsescu a ajuns la Dorohoi însoţit de miniştrii Elena Udrea şi Gabriel Oprea.

Şeful statului a mers la mai multe case din municipiul Dorohoi grav afectate de revărsarea apelor, iar la vederea acestuia oamenii au început să plângă şi i-au strigat că nu mai au nimic şi că nu au bani să îşi construiască noi locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici