BĂTAIE cu bâte în Capitală: O persoană, la spital după un conflict violent între două familii. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

O persoană a ajuns la spital şi mai multe au fost duse la secţia de poliţie pentru audieri în urma unei încăierări care a avut loc vineri noapte între două familii între care există conflicte mai vechi, informează Poliţia Capitalei.

1463 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE cu bâte în Capitală: O persoană, la spital după un conflict violent între două familii. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

BĂTAIE cu bâte în Capitală: O persoană la spital şi alte două la audieri după un conflict violent între două familii

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în urma încăierării de vineri noapte între două familii din Bucureşti, faptele puse în sarcina lor sunt tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, informează Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că doi bărbaţi au fost reţinuţi după încăierarea de vineri noapte, între două familii din zona Hala Traian din Bucureşti. Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Două familii care locuiesc pe aceeaşi stradă din zona Hala Traian din Capitală s-au încăierat, vineri seară. Între acestea există conflicte mai vechi.

În urma conflictului, o persoană a ajuns la spital.

Membrii familiei au folosit, în răfuială, scânduri de gard şi cozi de topoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici