BĂTAIE după un scandal într-un club din Constanţa: Patru bărbaţi au ajuns la spital

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani au ajuns la spital, în Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după o bătaie petrecută în urma unui conflict în club. Doi fraţi s-au certat într-un club cu alţi 2 bărbaţi, aceştia din urmă spărgând geamurile şi uşile locuinţei fraţilor.

1763 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE după un scandal într-un club din Constanţa: Patru bărbaţi au ajuns la spital

BĂTAIE după un scandal într-un club din Constanţa: Patru bărbaţi au ajuns la spital

Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi despre un conflict, stabilind că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un club din localitatea Saligny au început discuţii contradictorii între doi fraţi şi alţi doi bărbaţi.

Fraţii au mers acasă, dar au fost urmaţi de ceilalţi doi bărbaţi, care au intrat în curte, au spart geamurile şi uşile de la ferestre, după care a început bătaia.

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani, au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că niciuna dintre persoanele implicate nu a dorit sa depună plângere.

S-a deschis un dosar de cercetare penala pentru violare de domiciliu, loviri sau alte violenţe şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici