Bătrână de 72 de ani, ucisă cu sălbăticie. Principalul suspect este un vecin cu probleme psihice, înarmat cu un topor

O crimă a avut loc marţi dimineaţă într-o locuinţă din oraşul Brăila. O femeie de 72 de ani a fost găsită moartă în casă, pe cadavru fiind numeroase urme de violenţă. Principalul suspect este un vecin cu probleme psihice care a fost dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

435 afișări
Imaginea articolului Bătrână de 72 de ani, ucisă cu sălbăticie. Principalul suspect este un vecin cu probleme psihice, înarmat cu un topor

Sursa: Profimedia Images

Incidentul s-a produs marţi într-o locuinţă din oraşul Brăila.

Poliţiştii au fost informaţi de un cetăţean că un bărbat cu probleme psihice se comportă agresiv pe o stradă. Se pare că individul înarmat cu un topor a lovit repetat în poarta unei vecine.

Poliţiştii au extins cercetările şi au descoperit cadavrul unei femei chiar în locuinţa în faţa căreia s-a produs scandalul. Deoarece cadavrul prezenta urme de violenţă, bărbatul violent a fost dus la audieri, fiind principalul suspect al crimei.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că pe strada Victor Vâlcovici, din municipiu, un bărbat de 40 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, se comporta agresiv. În urma verificărilor efectuate, într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne, în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbat, pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliţiei, unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

La această oră, criminaliştii se află la domiciliul victimei şi adună probe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici