Berca: Personajul de la coaforul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat luni că "personajul" care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă.

1523 afișări
Imaginea articolului Berca: Personajul de la coaforul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă

Gabriel Berca (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"E un personaj, că nu pot să îi mai spun poliţist, din 2007, angajat din sursă externă. Astea sunt datele până acum. Am dispus şefului Poliţiei Române. Chestorul Popa este deja acolo. Parchetul General face anchetă, aşteptăm rezultatele. Mergem mai departe cu ancheta, să vedem de ce s-a ajuns aici", a spus ministrul Berca, la plecarea de la şedinţa de plen a Senatului.

Întrebat de jurnalişti dacă se va deplasa şi el la faţa locului, Berca a răspuns negativ. "Nu, nu am să merg. Sunt oameni acolo, specialişti criminalişti care au datoria să facă acest lucru", a mai spus el.

Cel care a tras cu arma în coaforul din zona complexului Perla a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se.

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, două fiind ucise, într-un coafor din zona Perla din Capitală.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, este cel care a deschis focul asupra soţiei sale, Florina Vlădan, şi a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

La şedinţa de bilanţ a Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa a declarat că se remarcă faptul că în ultimul an nicun atac armat sau asasinat la comandă nu a mai avut loc .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici