Bercea Mondial, jurnaliştilor: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea! - VIDEO

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost adus la Tribunalul Olt cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

198 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial, jurnaliştilor: Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei şi mama mea! - VIDEO

Bercea Mondial a fost reţinut de procurori (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Duminică dimineaţă, Bercea Mondial a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru a fi audiat încă o dată înainte de a fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Dubiţa în care a fost adus Bercea Mondial a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în jurul orei 10.45.

Flancat de mascaţi, Berca Mondial a apucat să le spună jurnaliştilor înainte de a fi introdus în sediul Parchetului: "Nu m-a arestat toată ţara şi m-au arestat fraţii mei! Nişte proşti! Fraţii mei şi mama mea!".

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au ajuns şi soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, precum şi copiii acestuia.

După aproximativ 20 de minute, Bercea Mondial a fost scos din sediul Parchetului, băgat în dubiţă şi dus la Tribunalul Olt, unde va afla dacă va fi sau nu arestat pentru tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Video Stirileprotv.ro

Bercea Mondial a fost reţinut de procurori sâmbătă noapte

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de o oră şi jumătate de audieri, să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Sandu Anghel, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Slatina, este cercetat într-un dosar de tentativă la omor calificat, după ce, în noaptea de joi spre vineri, şi-ar fi înjunghiat unul dintre nepoţi, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Anghel, zis Bercea Mondial, prins de poliţiştii de la IGPR ajutaţi de lucrătorii SRI, în Sectorul 5 din Capitală, a ajuns, sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat într-un dosar de tentativă la omor calificat, el negând că şi-ar fi înjunghiat nepotul.

Bercea Mondial fusese dat în consemn la frontieră, după ce, joi seară, şi-ar fi înjunghiat un nepot care, în urma incidentului, a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova, dosarul în care interlopul este cercetat pentru tentativă la omor calificat fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Sandu Anghel a luat legătura cu anchetatorii cărora le-a spus, vineri seară, că se va prezenta singur la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat, însă nu a mai ajuns.

Interlopul a fost prins de poliţişti sâmbătă seară în Sectorul 5 din Capitală, în jurul orei 20.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai IGPR.

Acţiunea autorităţilor a fost coordonată de procurori ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi sprijinită de SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici