Bercea Mondial, cercetat după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot

Sandul Anghel, zis Bercea Mondial, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, este cercetat de poliţişti într-un dosar de tentativă de omor după ce, joi seară, şi-a fi înjunghiat un nepot, care în urma incidentului a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova.

129 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial, cercetat după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot

Bercea Mondial, cercetat după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Poliţiştii din Olt au fost solicitaţi joi seară să intervină într-un local din oraşul Drăgăneşti-Olt, unde a avut loc un scandal între mai mulţi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în urma căruia un tânăr a fost tăiat cu cuţitul.

Ion Anghel, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal, afirmă că trei tineri, rude cu Bercea Mondial, jucau biliard într-un bar din oraşul Drăgăneşti, iar la un moment dat şi-a făcut apariţia Bercea Mondial, însoţit de mai multe persoane, care i-ar fi atacat.

"Vărul meu, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, împreună cu fratele său mai mic şi cu un alt verişor erau la biliard la un bar din Drăgăneşti. A venit Bercea Mondial cu încă patru-cinci inşi, l-au alergat pe băiat şi l-au tăiat de două ori. Bercea ştia că sunt băieţii la biliard. S-a informat special", a declarat Ion Anghel, nepot al lui Bercea Mondial.

La rândul său, Cătălin Anghel, un alt nepot al lui Bercea Mondial, spune că victima ar fi fost lovită cu cuţitul în zona plămânilor.

"Eu am fost în bar când a avut loc incidentul, dar m-am ascuns în momentul în care a venit Sandu Anghel cu băieţii lui. A venit Bercea să mă lovească şi pe mine, dar eu am scăpat. L-a lovit însă pe vărul meu de două ori, l-a tăiat. Eu m-am ascuns în bar. Se simte rău, a fost rănit în zona plămânilor", a spus Cătălin Anghel.

În urma incidentului, tânărul a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova, unde au fost mobilizaţi zeci de mascaţi pentru a preveni un eventual scandal care ar fi putut să izbucnească în incinta unităţii medicale.

Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă, în acest caz fiind început un dosar penal pentru tentativă de omor.

"Poliţiştii au ajuns la faţa locului, unde au constatat că, pe fondul unui conflict spontan, Ionuţ A. a fost înjunghiat cu cuţitul în spate. Victima a fost transportată la spitalul din Caracal, ulterior fiind transferat la Craiova. Se fac cercetări pentru tentativă de omor", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX comisar Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt.

Surse judiciare afirmă că Bercea Mondial nu a fost audiat în acest dosar, nefiind găsit acasă de poliţişti.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Familia lui Sandu Anghel se află de mai mult timp în conflict cu cea a nepotului său Ionuţ Anghel.

În noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat într-un conflict cu acelaşi nepot, Ionuţ Anghel. Atunci, Bercea Mondial a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina după ce maşina sa a fost lovită din spate de cea a nepotului său, în urma impactului autoturismul în care se afla Anghel răsturnându-se pe un câmp din apropriere de comuna Mărunţei (Olt).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici