Bilanţ IGSU: Municipiul Bucureşti şi 23 de localităţi din 12 judeţe, afectate de vremea rea. Locuinţe, anexe, curţi şi subsoluri, inundate

Zeci de locuinţe, anexe, curţi şi subsoluri din municipiul Bucureşti şi 23 de localităţi din 12 judeţe au fost inundate, în ultimele 24 de ore, în urma ploilor torenţiale şi a vijeliilor. Într-o localitate din judeţul Dâmboviţa sunt semnalate întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

148 afișări
Imaginea articolului Bilanţ IGSU: Municipiul Bucureşti şi 23 de localităţi din 12 judeţe, afectate de vremea rea. Locuinţe, anexe, curţi şi subsoluri, inundate

Bilanţ IGSU: Municipiul Bucureşti şi 23 de localităţi din 12 judeţe, afectate de vremea rea. Locuinţe, anexe, curţi şi subsoluri, inundate

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate probleme din cauza ploilor şi a vijeliilor în 23 localităţi din judeţele Arad, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Teleorman şi Suceava şi municipiul Bucureşti, fiind afectate două case, 40 anexe, 39 de curţi, 47 subsoluri/ beciuri, 8 tronsoane de drum şi 7 autoturisme.

La această oră, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa sunt semnalate întreruperi ale alimentării cu energie electrică, iar echipaje specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei.

Luni dimineaţă nu sunt intervenţii în derulare, iar traficul rutier, aerian, feroviar, maritim şi fluvial se desfăşoară în condiţii normale.

Meteorologii au anunţat instabilitate atmosferică manifestată prin ploi, descărcări electrice şi grindină pentru cea mai mare parte a ţării, informarea fiind valabilă până luni, la ora 21:00.

În cea mai mare parte a ţării, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. De asemenea, potrivit sursei citate, pe arii restrânse vor fi cantităţi de apă de peste 20-30 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici