BLOCAJ pe calea ferată: Mai multe trenuri de călători, oprite între staţii din cauza unui tren de marfă/ Anunţul CFR

Patru trenuri sunt blocate, miercuri, în judeţul Braşov, după ce un tren privat de marfă s-a defectat pe linie, între localităţile Dârste şi Timişu de Sus.

999 afișări
Imaginea articolului BLOCAJ pe calea ferată: Mai multe trenuri de călători, oprite între staţii din cauza unui tren de marfă/ Anunţul CFR

BLOCAJ pe calea ferată: Mai multe trenuri de călători sunt oprite între staţii din cauza unui tren de marfă

UPDATE: Circulaţia feroviară dintre localităţile Dârste şi Timişu de Sus, din judeţul Braşov, blocată din cauza unui tren de marfă defect, s-a reluat, anunţă reprezentanţii CFR SA. Cele 4 trenuri blocate au întârzieri cuprinse între 28 şi 44 de minute, cât timp au fost staţionate, iar trenul privat, o oră.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, miercuri, că circulaţia trenurilor este oprită temporar între staţiile Dârste şi Timişu de Sus, din cauza unui tren privat de marfă, rămas defect în linie curentă.

„Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o locomotivă de ajutor, care va retrage trenul de marfă în staţia Timişu de Sus”, a spus Brânzan.

Până când va fi reluat traficul, patru trenuri de călători - IR 1746, R 3005, R 3010 şi 15533 au fost oprite temporar în staţiile Dârste şi Timişu de Sus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici