Botoşani: Mama şi mătuşa unei fete de 8 ani violate de un bărbat, arestate pentru complicitate

Mama şi mătuşa unei fete de 8 ani care a fost violată în repetate rânduri de un bărbat de 59 de ani din judeţul Botoşani au fost arestate preventiv pentru complicitate la viol, anchetatorii stabilind că o trimiteau pe fată să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul, pentru a primi în schimb alimente.

866 afișări
Imaginea articolului Botoşani: Mama şi mătuşa unei fete de 8 ani violate de un bărbat, arestate pentru complicitate

Botoşani: Mama şi mătuşa unei fete de 8 ani violate de un bărbat, arestate pentru complicitate (Imagine: Shutterstock)

Judecătoria Botoşani a admis, joi seară, o propunere a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani şi le-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Felicia Aciobăniţei (38 de ani) şi pe Elena Miron (33 de ani), acuzate de complicitate la viol.

În acest caz a fost arestat preventiv şi bărbatul de 59 de ani din comuna botoşăneană Coşula care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica uneia dintre femei, în vârstă de 8 ani, încă din anul 2014, el fiind acuzat de viol în formă agravantă.

Potrivit anchetatorilor, atât mama, cât şi mătuşa fetei o trimiteau pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul de 59 de ani, care le dădea în schimb alimente.

Vecinii bărbatului acuzat de viol susţin că acele două femei, împreună cu fetiţa, erau văzute destul de des în casa bărbatului, însa au crezut că mama avea o relaţie cu acesta şi nu fata.

Acest caz a fost reclamat la sfârşitul săptămânii trecute, când o femeie din Suceava a sesizat Poliţia.

Iniţial, a fost arestat doar bărbatul, dar cercetările au fost extinse după ce anchetatorii au aflat că totul s-ar fi întâmplat cu acceptul mamei şi al mătuşii fetei.

Fata şi cei patru fraţi ai ei au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici