Braşov: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol de către un fost primar

Un bărbat a ajuns la spital, duminică seară, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de către fostul primar al localităţii braşovene Augustin Jozsef Tokos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

489 afișări
Imaginea articolului Braşov: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol de către un fost primar

Braşov: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol de către un fost primar (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, după ce un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Augustin, ar fi intrat cu animalele pe un teren agricol, iar fostul primar al localităţii Jozsef Tokos a tras asupra acestuia mai multe focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, rănindu-l la picioare şi la torace.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat, duminică seară, că fostul primar este audiat de poliţişti, urmând să fie cercetat pentru uz de armă fără drept, iar în funcţie de starea de sănătate a victimei va fi stabilită şi încadrarea celeilalte fapte. Totodată, fostului primar i-a fost ridicat şi permisul de port-armă.

Conform sursei citate, în urma incidentului victima a ajuns la spital, fiind în stare stabilă.

La rândul său, procurorul Monica Munteanu de la Parchetul Tribunalului Braşov a precizat că ancheta în acest caz va fi instrumentată de Parchetul Judecătoriei Rupea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici