Braşov: Şapte persoane, rănite în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Şapte persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN10, în localitatea braşoveană Teliu.

124 afișări
Imaginea articolului Braşov: Şapte persoane, rănite în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Braşov: Şapte persoane, rănite în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs într-o curbă, după ce un şofer de 23 de ani din localitatea Teliu a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un microbuz înmatriculat în judeţul Covasna.

Microbuzul nu era de transport persoane, ci aparţinea unui covăsnean care se afla în maşină împreună cu nişte prieteni.

În urma impactului au fost răniţi şoferul care a produs accidentul, precum şi alte şase persoane din microbuz.

Conform sursei citate, cel mai grav rănit este şoferul în vârstă de 23 de ani, ceilalţi şase suferind răni mai uşoare.

La locul accidentului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis mai multe echipaje SMURD, care au preluat răniţii şi i-au transportat la spital.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră, şoferii fiind direcţionaţi pe rute alterantive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici