Alexandru Cumpănaşu spune că Luiza Melencu trăieşte. Mama elevei: În a doua poză seamănă foarte clar / Bunicul fetei: Sută la sută e ea / DIICOT: Nu există indicii despre o filmare în care apare adolescenta | VIDEO

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleţ făcut recent în Italia şi pe care îl are. Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

28158 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cumpănaşu spune că Luiza Melencu trăieşte. Mama elevei: În a doua poză seamănă foarte clar / Bunicul fetei: Sută la sută e ea / DIICOT: Nu există indicii despre o filmare în care apare adolescenta | VIDEO

BREAKING Alexandru Cumpănaşu spune că Luiza Melencu trăieşte. Mama adolescentei: În a doua poză seamănă foarte clar

ORA 20.02 DIICOT: Pe niciun canal de cooperare nu există indicii despre o filmare în care apare Luiza Melencu

Pe niciun canal de cooperare internaţională, autorităţi judiciare sau cooperare poliţienească nu există indicii care ar putea susţine afirmaţiile lui Alexandru Cumpănaşu în privinţa unui filmuleţ realizat în Italia şi în care apare Luiza Melencu, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, pentru MEDIAFAX, în privinţa filmuleţului despre care a vorbit Cumpănaşu, că pe niciun canal de cooperare internaţională - autorităţi judiciare, cooperare poliţienească - nu există indicii care ar putea susţine afirmaţiile acestuia.

ORA 19.54 Bunicul Luizei Melencu: Ne-a arătat două poze, sută la sută e Luiza

Bunicul Luizei Melencu este convins că într-una din pozele pe care le-a văzut şi pe care i-a arătat-o Alexandru Cumpănaşu, este Luiza. „Ne-a arătat două poze între care una, garantat, adică sută la sută e Luiza”, a spus acesta.

Potrivit bunicului Luizei Melencu, din înregistrarea video nu a putut distinge vocea Luizei, dar într-una dintre pozele pe care i le-a arătat Alexandru Cumpănaşu susţine că este nepoata lui.

„Ne-a arătat nişte poze şi o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal aşa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza.(…) Dumnealui zice că a avut nişte detectivi particulari, adică plătiţi de dumnealui şi au umblat din local în local”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta spune că fotografiile şi filmul ar fi fost făcute săptămâna trecută, în Italia.

Într-o intervenţie la RTV, acesta a precizat că doar părul nepoatei sale este schimbat, aceasta fiind vopsită brunet.

„Eu pot să fac afirmaţia că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a spus bunicul.

Acesta este convins că fata este în viaţă şi că a fost victima traficului de persoane. „Fetiţa este în viaţă, am făcut afirmaţia de la început, a fost traficată”, a mai spus acesta.

Ştirea iniţială:

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleţ făcut recent în Italia şi pe care îl are. Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

"Eu sunt ultimul care vrea să se joace cu emoţiile oamenilor. Îmi asum această informaţie, după consultarea cu familia Melencu care mi-a confirmat-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră şi vă spun că tremur tot. În cazul Luizei Melencu nu a exista şi nu există nicio probă, decât recunoaşterea lui Dincă. Trebuie să avem o abordare legală de aici inainte, dar eu vă spun că nu mă joc cu emoţiile oamenilor. Aceştia au confirmat persoana şi vocea Luizei. Dacă nicio mamă nu o recunoaşte, atunci nu ştiu cine o mai recunoaşte. În acest moment Luiza Melencu este în viaţă", a spus Alexandru Cumpănşu, la Antena 3.

Cumpănaşu afirmăcă filmuleţul a fost făcut de un investigator privat. Se pare că materialul video, în care apare tânăra ce dansează, a fost făcut recent în Italia.

"Mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii şi din filmuleţ audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara ţării. Investigatorii care acum lucrează cu mine",a mai spus Cumpănaşu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin, având în vedere că a văzut filmuleţul pe whatsapp.

"Arată o fată, are multe trăsături cu Luiza, nu ştim dacă este ea, numai la păr e diferenţă. Opreşte o maşină lângă fată, întreabă de tarif, prima dată a vorbit în italiană, Luiza vorbeşte la perfecţie italiană. Persoanele au întrebat tariful şi apoi au zis: eşti fata de la TV? ea a zis: Da. Apoi a întrebat tariful şi a zis 30. În a doua poză seamănă foarte clar, dar e vopsită negru şi vocea, nu se aude bine. Au trecut 6 luni, Luiza se poate schimba", a spus mama Luizei, la Antena 3.

Înainte de emisiunea de la Antena 3, Cumpănaşu a avut o intervenţie Live şi pe Facebook, în care a spus: "am luat confirmarea de recunoaştere a familiei Melencu. Am găsit-o pe Luiza, dacă e acolo, e şi Alexandra alături. Am stat 2 zile în Italia. Avem şi filmări şi poze, ştim unde se află, avem nevoie de ajutorul tuturor cetăţenilor pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu, acum avem confirmarea că fata din poze şi film este Luiza. Începe o bătălie contra-cronometru, indiferent de alegeri, nu mă interesează, oricunde în această lume, pentru identificarea locaţiei unde se află Luiza. Unde a fost văzută prima dată a fost mutată, împreună cu trupe speciale şi ce puteam să mai am, fără a interveni în legea italiană, dar în acest moment nu cred că voi trăi o asemenea bucurie. E un lucru cert! E în viaţţă! Autorităţile române să se ducă dracului toate!"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

 

Taguri:
cumpanasu,
luiza,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici