UPDATE: Circulaţia, RELUATĂ pe linia tramvaiului 41, după ce a fost oprită pe ambele sensuri

Circulaţia tramvaielor pe linia 4, în ambele sensuri, a fost reluată, vineri, după circa 40 de minute, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) pe Twitter. Linia tramvaiului 41 fusese blocată din cauza unui accident pe bulevardul Ghencea.

5078 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Circulaţia, RELUATĂ pe linia tramvaiului 41, după ce a fost oprită pe ambele sensuri

Circulaţia tramvaiului 41 în Capitală este oprită pe ambele sensuri din cauza unui accident

"Pe Bd Ghencea, sensul catre Ghencea, un tramvai din linia 41, implicat intr-o tamponare cu un autoturism. Blocare la linia 41, in ambele sensuri", era anunţul postat de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) pe Twitter.

Circulaţia a fost reluată la ora 13:15, după ce traseul garniturilor fusese blocat timp de 40 de minute, între orele 12:30 şi 13:10, pe sensul spre Piaţa Presei, şi 45 de minute, pe sensul către Ghencea.

Comisia Tehnică de Circulaţie din Capitală a avizat, luni, relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, cât şi a întregului trafic auto pe Strada Braşov, prin crearea unui by-pass de circulaţie, până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei/ Str. Braşov, potrivit RATB. Astfel, tramvaiul 41 va fi deviat în zona Pieţei Drumul Taberei (Piaţa Moghioroş) pe o perioadă de 16 luni, din aprilie anul acesta până în iulie anul viitor, pentru lucrări la Magistrala 5 de metrou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici