Bucureştenii se vor putea plimba cu vaporaşul pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza - GALERIE FOTO

Bucureştenii se vor putea plimba cu vaporaşul pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza, de marţi până duminică, contra sumei de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3.

1716 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii se vor putea plimba cu vaporaşul pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza - GALERIE FOTO

Bucureştenii se vor putea plimba cu vaporaşul pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza - GALERIE FOTO (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Vaporaşul a fost inaugurat, duminică, de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care a făcut şi o plimbare pe lacul din parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală la bordul ambarcaţiunii.

GALERIE FOTO

„Mă bucur că putem oferi locuitorilor Sectorului 3 încă o destinaţie pentru petrecerea timpului liber. Parcul Alexandru Ioan Cuza are din ce în ce mai mulţi vizitatori şi sper ca vaporaşul să devină în scurt timp una dintre atracţiile zonei”, a declarat Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Vaporaşul are o capacitate de 50 de locuri şi va funcţiona de marţi până duminică, între orele 10.00-20.00. Durata unei plimbări cu ambarcaţiunea este de aproximativ 40 de minute, iar tarifele sunt de 10 de lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici