Incidentul de la Şc. 206 din Bucureşti. Elevul lovit de un dulap la şcoală are un traumatism mediu şi fractură de antebraţ

Elevul de opt ani peste care a căzut un dulap are un traumatism mediu şi fractură de antebraţ. Autorităţile au început o anchetă.

257 afișări
Imaginea articolului Incidentul de la Şc. 206 din Bucureşti. Elevul lovit de un dulap la şcoală are un traumatism mediu şi fractură de antebraţ

Incidentul de la Şc. 206 din Bucureşti. Elevul lovit de un dulap la şcoală are un traumatism mediu şi fractură de antebraţ

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat că elevul de 8 ani este internat în secţia de neurochirurgie a Spitalului Grigore Alexandrescu. El are un traumatism şi fractură de antebraţ. Ministrul Cîmpeanu a mai dezvăluit faptul că incidentul de la Şcoala nr. 206 va fi anchetat.

Un copil a ajuns la spital după ce un dulap a căzut peste el. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar, incidentul s-a petrecut înainte de începerea cursurilor.

Elevul a intrat în sala de clasă, iar învăţătoarea era în dreptul uşii. În acel moment, dulapul a căzut peste elev, au anunţat autorităţile.

A fost apelat serviciul de ambulanţă, iar mama este cu copilul, au precizat reprezentanţii ISMB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici