Bugetul programului "Rabla" a fost dublat pentru încă 60.000 vouchere

Bugetul programului de casare a maşinilor uzate a fost dublat de Guvern, la 456 milioane lei, pentru acordare a încă 60.000 vouchere, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

184 afișări
Imaginea articolului Bugetul programului "Rabla" a fost dublat pentru încă 60.000 vouchere

Bugetul programului "Rabla" a fost dublat pentru încă 60.000 vouchere (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Programul de casare a maşinilor uzate "Rabla" a reînceput în a doua parte a lunii martie, cu un plafon total alocat pentru plata primelor de casare de 228 milioane lei, Guvernul anunţând atunci că acest plafon va putea fi suplimentat în funcţie de cerinţele pieţei.

Până în prezent au fost deja casate aproximativ 50.000 maşini vechi.

Anul trecut, prin programul "Rabla" au fost casate 190.000 autoturisme şi achiziţionate 63.000 unităţi, dintre care 26.000 de producţie autohtonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici