Buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria, găsite pe un câmp din Mureş

Buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria au fost găsite pe un câmp din judeţul Mureş, la o groapă ilegală de gunoi.

1074 afișări
Imaginea articolului Buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria, găsite pe un câmp din Mureş

Buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria, găsite pe un câmp din Mureş

Poliţiştii mureşeni au anunţat doar că s-au sesizat din oficiu după ce pe un teren viran din localitatea Livezeni au fost găsite mai multe plicuri desigilate şi buletine de vot.

Acestea au fost ridicate de către poliţişti pentru clarificarea situaţiei.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria.

Ziarul HVG scrie că Poliţia s-a prezentat în număr mare la locul faptei şi a izolat zona în care au fost găsiţi saci întregi, dar nu se ştie câţi conţin buletine de vot.

Buletinele de vot au fost aruncate la o groapă ilegală de gunoi de lângă Târgu Mureş, fiind găsite în moloz, unele împrăştiate, altele în saci. HVG scrie că există urme de arsuri pe mai multe dintre buletinele de vot, ceea ce sugerează că s-ar fi încercat distrugerea acestora.

Aceeaşi publicaţie scrie că voturile de pe buletine erau anti - Viktor Orban.

Maghiarii care locuiesc în străinătate şi care s-au înregistrat până la 9 martie pot vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare din Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici