Buzău: Băiat de 13 ani, dispărut de acasă în urmă cu patru zile, căutat de poliţişti - FOTO

Un băiat de 13 ani, care a dispărut de la locuinţa sa din Buzău în urmă cu patru zile, este căutat de poliţişti, care au prezentat, marţi, semnalmentele copilului şi au făcut apel la cei care pot da informaţii să sune la numărul 112 sau să anunţe la o unitate de poliţie.

111 afișări
Imaginea articolului Buzău: Băiat de 13 ani, dispărut de acasă în urmă cu patru zile, căutat de poliţişti - FOTO

Buzău: Băiat de 13 ani, dispărut de acasă în urmă cu patru zile, căutat de poliţişti

Potrivit agentului Anca Bratosin de la Biroul de Relaţii cu Presa al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, băiatul de 13 ani, Gabriel Hasan, a plecat de acasă în 15 februarie şi nu a mai revenit, părinţii copilului semnalând autorităţilor dispariţia acestuia două zile mai târziu.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat ca minorul Gabriel Hasan să fie dat în urmărire naţională, iar poliţiştii desfăşoară activităţile ce se impun în vederea găsirii acestuia", a declarat Bratosin.

Băiatul are aproximativ 1,40 metri înălţime, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu şi la data dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac negru cu glugă, pantaloni de tip blue-jeans albaştri, iar pe cap purta o şapcă albastră.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da informaţii despre băiat să sune la numărul de urgenţă 112 sau la 116.000, numărul unic pentru sesizarea copiilor dispăruţi şi, de asemenea, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, băiatul de 13 ani a plecat de acasă de mai multe ori, însă a revenit de fiecare dată, fără ca tatăl său să anunţe vreodată Poliţia.

Aceleaşi surse susţin că băiatul cerşeşte în municipiul Buzău şi adună resturi din tomberoane.

Băiatul provine dintr-o familie cu probleme sociale şi are mai mulţi fraţi.

Luni, poliţiştii au anunţat dispariţia unei fete în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul "Ion Creangă" din Tulcea. Andreea Mădălina Popa este căutată de poliţişti după ce, în 12 februarie, a plecat de la internatul şcolii, după care şi-a închis telefonul şi nu a mai dat niciun semn de viaţă, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea.

Fata a plecat în jurul orei 15.30, pentru a se întâlni cu fratele ei, lucru pe care, spun anchetatorii, îl făcea în mod curent. Pentru că nu a mai ajuns la întâlnire, iar telefonul ei mobil era închis, fratele acesteia a mers la sediul IPJ Tulcea unde a anunţat dispariţia surorii sale.

Daniela Condrea a mai declarat pentru MEDIAFAX că, la nivelul IPJ Tulcea, s-a creat un punct de comandă pentru găsirea dispărutei, iar din primele informaţii s-ar părea că este vorba despre "o plecare voluntară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici