Buzău: Cinci răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe un drum judeţean din Buzău, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

146 afișări
Imaginea articolului Buzău: Cinci răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp

Buzău: Cinci răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 203 I, la ieşire din localitatea Caragele spre Pogoanele.

Astfel, un şofer de 23 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă la dreaptă, la ieşirea din localitatea Caragele, iar maşina pe care o conducea s-a răsturnat, apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

În urma impactului, şoferul şi un pasager din maşină, în vârstă de 16 ani, au fost grav răniţi, în timp ce alţi trei tineri care se aflau în autoturism, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, au suferit leziuni uşoare.

Din cauza stării grave în care se afla, şoferul nu a putut fi testat cu alcooltestul pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici