Buzău: O cisternă încărcată cu benzină şi motorină s-a răsturnat în apropierea unei benzinării

O cisternă încărcată cu benzină şi motorină s-a răsturnat, vineri, pe DN 2 B Buzău - Brăila, în apropierea unei benzinării, în urma impactului cu o autoutilitară, trei persoane fiind rănite.

313 afișări
Imaginea articolului Buzău: O cisternă încărcată cu benzină şi motorină s-a răsturnat în apropierea unei benzinării

Buzău: O cisternă încărcată cu benzină şi motorină s-a răsturnat în apropierea unei benzinării (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Din primele informaţii furnizate de Poliţia Judeţeană Buzău, cisterna, încărcată cu 25.000 de litri de benzină şi 8.000 de litri de motorină, s-a răstunat în urma impactului cu o autoutilitară Dacia Papuc care nu s-ar fi asigurat la ieşirea din benzinărie.

Cisterna este răsturnată în afara şoselei, la circa 100 de metri de benzinărie, iar autoutilitara este grav avariată.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, fiind vorba despre şoferii autovehiculelor, precum şi o pasageră din autoutilitară.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Dănuţ Nicolae, a declarat că un compartiment al cisternei s-a fisurat, astfel că se scurge carburant pe carosabil.

El a precizat că zona a fost izolată, iar, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 B Buzău-Brăila este blocat.

Dănuţ Nicolae a mai spus că nu există pericol de explozie sau de incendiu.

La faţa locului intervin trei autospeciale ale ISU Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici