Cadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit după o lună îngropat într-o pădure

Cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit, miercuri dimineaţa, îngropat într-o pădure din zona Goranu, ea fiind ucisă în urmă cu aproximativ o lună de către iubit, pe fondul unei crize de gelozie.

4010 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit după o lună îngropat într-o pădure

Cadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit după o lună îngropat într-o pădure

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că autorul crimei a fost identificat şi reţinut.

”Avem din păcate cadavrul unei fete de 19 ani găsit în pădure lângă Râmnicu Vâlcea. Tocmai ce a fost ridicat de IML. Autorul este prins şi în aceste momente este dus la Parchet. Se pare, din primele date, că ar fi lovit-o cu ceva şi ar fi ingropat-o în zona Goranu”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în urmă cu o lună, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita, în vârstă de 19 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an.

Totul s-ar petrecut în pădurea din zona Goranu a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde tânărul, după ce a avut discuţii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii în zona feţei, după care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona inimii şi a abdomenului. După ce a ucis-o, el a introdus-o în saci menajeri şi a îngropat-o, părăsind locul crimei. Aceleaşi surse susţin că tânărul ar fi pregătit groapa din pădure înainte de a-şi duce iubita acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici