Cafea ca la Madrid sau Londra, chiar la Bucureşti. Doi barista români îşi atrag clienţii cu arome fructate

  • Doi barista cu 15 ani de experienţă şi un investitor au deschis la Bucureşti o cafenea de specialitate.
  • Cafeaua cu arome fructate este specialitatea lui Radu şi Paul, maeştri în latte art, desene făcute cu cremă de lapte în cafea
  • 35.000 de euro a costat cafeneaua de 18 metri pătraţi, care are deja clienţi fideli în mai puţin de două luni de la deschidere
1465 afișări
Bea o cafea ca la Madrid sau Londra chiar la Bucureşti, lângă Piaţa Muncii. Doi barista care desenează de 15 ani cu spumă de lapte în cafea au pariat pe pofta românilor şi, împreună cu un investitor, au deschis o cafenea în vreme de pandemie.

Din 200.000 de asemenea localuri câte erau anul trecut în toată ţara, o treime ar putea dispărea după ce au fost închise două luni. Radu şi Paul cred însă că al lor va rezista. Unul dintre ei a lucrat mult în Spania şi Marea Britanie, unde a învăţat să aleagă cele mai bune boabe şi arome.

În nici două luni, tinerii şi-au atras clienţi fideli. Un espresso tare şi aromat, care scutură somnul, costă şapte lei, iar preţurile cresc pe măsura pretenţiilor: cappuccino sau latte. Cei doi barista se laudă că nu vor să câştige repede bani, ci dependenţi de cafea... 
 
„Investiţia a fost de 35.000 de euro. Datorită experienţei noastre, am reuşit să ne facem foarte rapid plăcuţi aici”, a spus Radu Solo. 
 
Aromele fructate au avut priză la clienţii care sunt mereu în căutarea unor noi specialităţi. 
 
„Vin pentru cafeaua de specialitate bună şi pentru experienţa de a savura notele cafelei, cel puţin a celei de azi, care aduce a măr copt”, a declarat Silviu, unul dintre clienţi. 
 
O altă clientă, Anca, spune că o prietenă i-a povestit de noua cafenea, iar de atunci vine frecvent aici: „Am fost curioasă să văd cum e şi de atunci vin destul de des”. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici