Călăraşi: Instanţa a emis 17 mandate de arestare pe numele unor persoane implicate într-un scandal

Instanţa din Olteniţa a emis, sâmbătă dimineaţa, 17 mandate de arestare preventivă pe numele unor persoane implicate, sătămâna trecută, într-un conflict din localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a două autovehicule.

167 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Instanţa a emis 17 mandate de arestare pe numele unor persoane implicate într-un scandal

Călăraşi: Instanţa a emis 17 mandate de arestare pe numele unor persoane implicate într-un scandal (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Cele 17 mandate de arestare preventivă au fost emise pentru acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Pe numele a 12 persoane, cu vârste între 18 şi 39 ani, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acestea au fost depuse în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Pentru alţi 11 suspecţi a fost luată măsura interdicţiei de a părăsi ţara", informează Poliţia Română.

Instanţa a emis, în lipsă, şi cinci mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele a cinci bărbaţi din comuna Fundeni, cu vârste între 20 şi 47 ani, care se sustrag cercetărilor. Poliţiştii efectuează verificări pentru prinderea acestora,cei cinci fiind puşi în urmărire.

Cele 17 persoane au fost implicate, în seara de 12 septembrie, într-un conflict, produs pe o stradă din Budeşti, în urma căruia trei persoane au fost rănite şi două autovehicule avariate.
De la locuinţele suspecţilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă.

Cercetările sunt continuate pentru prinderea şi tragerea la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi ultraj contra bunelor moravuri a tuturor persoanelor implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici