Călăraşi: Şase răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un tânăr de 19 ani

Şase persoane au fost rănite şi trei maşini au fost avariate, în urma unui accident petrecut pe o stradă din municipiul Călăraşi, provocat de un tânăr de 19 ani care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

553 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Şase răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un tânăr de 19 ani

Călăraşi: Şase răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un tânăr de 19 ani (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, accidentul s-a petrecut joi seară, pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, şi a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care are permis de conducere de anul trecut.

Conform poliţiştilor, tânărul, care conducea un autoturism Alfa Romeo, a pierdut controlul asupra maşinii din cauza vitezei excesive, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac, după care a lovit un autoturism staţionat, fiind proiectat într-un al doilea autoturism care, de asemenea, staţiona.

În urma accidentului, tânărul şofer a fost grav rănit, suferind multiple fracturi. De asemenea, rănit grav a fost şi un bărbat care în momentul producerii accidentului se afla lângă unul dintre autoturismele staţionate lovite, iar alte patru persoane aflate în autovehiculele staţionate au suferit răni uşoare.

Tânărul care a provocat accidentul nu se afla sub influenţa alcoolului. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici