Camelia Şucu, audiată la DNA

Femeia de afaceri Camelia Şucu a dat declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), vineri, într-un dosar în care anchetatorii fac cercetări privind înşelăciuni cu terenuri, ea fiind una dintre păgubite, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1746 afișări
Imaginea articolului Camelia Şucu, audiată la DNA

Camelia Şucu (Imagine: Alex Gălmeanu/Mediafax Foto)

Şucu a fost chemată pentru a lămuri anchetatorii în legătură cu achiziţionarea unui teren pe care dorea să o facă în 2008, potrivit surselor citate.

Mai precis, acum cinci ani, ea dorea să cumpere un teren pentru care a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare şi a plătit câteva mii de euro, au mai spus aceleaşi surse.

În cele din urmă, însă, Camelia Şucu nu a mai cumpărat terenul şi a pierdut banii daţi odată cu antecontractul, motivul pentru care tranzacţia nu a mai fost făcută fiind acela că persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost deţinătoarea de drept a acestuia.

În acest dosar, au mai arătat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de înşelăciune cu terenuri.

Sursele citate menţionează că Şucu le-a arătat anchetatorilor DNA că nu îşi aminteşte exact suma de bani plătită la momentul încheierii antecontractului de vânzare-cumpărare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici