Canabisul este interzis de la festivalul berii Oktoberfest

Oficialiăţile se tem de ceea ce ar putea rezulta în urma combinaţiei dintre berea bavareză şi canabis.

86 afișări
Imaginea articolului Canabisul este interzis de la festivalul berii Oktoberfest

Canabisul este interzis de la festivalul berii Oktoberfest

Anunţul a venit de la ministrul bavarez al sănătăţii, Judith Gerlach, după o reuniune a Consiliului de Miniştri la München.

Canabisul a fost legalizat de la 1 aprilie, în scop recreativ, în Germania.

La  momentul respectiv, nemţii au ieşit în stradă cu sutele şi au sărbătorit decizia la Poarta Brandebgurg.

Potrivit legii, adulţii pot deţine până la 25 de grame de canabis şi putea cultiva până la 3 plante acasă, pentru consum privat. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici