CANICULA afectează circulaţia feroviară. CFR Călători: Mai multe trenuri întârzie din cauza restricţiilor de viteză

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri la ora scrierii acestei ştiri, potrivit tabelelor de sosiri-plecări din gări, din cauza restricţiilor de viteză impuse în contextul temperaturilor ridicate, au explicat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CFR Călători.

353 afișări
Imaginea articolului CANICULA afectează circulaţia feroviară. CFR Călători: Mai multe trenuri întârzie din cauza restricţiilor de viteză

CANICULA afectează circulaţia feroviară. CFR Călători: Mai multe trenuri întârzie din cauza restricţiilor de viteză

Trenul IR 12473, care vine de la Budapesta şi trebuie să ajungă în Gara de Nord, are o întârziere de 70 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecări. Trenul a intrat cu 30 de minute întârziere în ţară, iar restul de 40 de minute sunt întârzieri generate de restricţiile de viteză, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CFR Călători.

Trenul IR 1765, care vine de la Iaşi, afişază o întâziere de 69 de minute, trenul IR 1991 care vine din Mangalia întârzie 45 de minute, trenul IR 1837 care soseşte din direcţia Iaşi înregistrează o întârziere de 94 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecări din Timişoara.

Trenul IR 1811, care vine de la Sibiu, afişază pe tabela de sosiri-plecări o întârziere de 101 minute, dar reprezentanţii CFR precizează că trenul a ajuns cu 21 de minute întârziere la Timişoara, însă dintr-o eroare tehnică tabela figurează cu peste 100 de minute.

„Întârzierile care apar pe tabela de sosiri cu întârzieri sunt generate de restricţiile de viteză”, au declarat reprezentanţii operatorului feroviar de pasageri.

CFR Infrastructură a anunţat că viteza de circulaţie a trenurilor va fi redusă cu 20-30 km faţă de viteza normală, iar personalul CFR va efectua revizii suplimentare pe reţeaua feroviară în perioada 1-6 august, din cauza temperaturilor ridicate anunţate de Agenţia Naţională de Meteorologie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici