Captură de peste 440.000 lei la Vama Giurgiu: Doi cetăţeni turci încercau să introducă ilegal în ţară articole de încălţăminte şi parfumuri | FOTO

Aproximativ 4.000 articole de încălţăminte şi parfumerie, pe care doi cetăţeni turci au încercat să le introducă ilegal în ţară, au fost confiscate în Vama Giurgiu de poliţiştii de frontieră, în acest caz existând suspiciunea că bunurile ar fi contrafăcute.

850 afișări
Imaginea articolului Captură de peste 440.000 lei la Vama Giurgiu: Doi cetăţeni turci încercau să introducă ilegal în ţară articole de încălţăminte şi parfumuri | FOTO

Încălţăminte şi parfumuri în valoare de peste 440.000 lei, confiscate în Vama Giurgiu

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliţie de Frontieră, în ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu rutier au controlat mai multe mijloace de transport pentru a combate traficul cu produse contrafăcute.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentele pentru bagaje a două autocare, cantitatea totală de aproximativ 4.000 articole de încălţăminte şi parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetăţeni turci în vârstă de 35, respectiv 41 de , aceştia declarând că au cumpărat bunurile din Turcia pentru comercializare şi nu deţin documente de provenienţă pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de peste 440.000 lei, au fost ridicate pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici