Carambol pe drumul dintre Piteşti şi Slatina, din cauza carosabilului acoperit de polei

O coliziune în lanţ a avut loc, miercuri seara, pe DN 65 (E 574), între Slatina şi Piteşti, din cauza carosabilului acoperit de polei.

9503 afișări
Imaginea articolului Carambol pe drumul dintre Piteşti şi Slatina, din cauza carosabilului acoperit de polei

Sursa foto: Mediafaxfoto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 (E574) Piteşti – Slatina, la ieşirea din municipiul Piteşti, pe raza localităţii Bradu, din judeţul Argeş, a avut loc o coliziune în lanţ între mai multe maşini.

Carambolul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil alunecos, în zonă fiind porţiuni acoperite cu polei.

Circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Potrivit primelor date, o persoană a fost rănită.

Drumarii acţionează cu material antiderapant, pentru remedierea situaţiei.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au maşina echipată corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu facă manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici