Caraş-Severin: Copilul de 2 ani dispărut, căutat de peste 250 de persoane într-o pădure unde sunt lupi - FOTO

Peste 250 de persoane, localnici, pompieri, poliţişti, poliţişti de frontieră, vânători şi pădurari, îl caută pe copilul de doi ani, dispărut sâmbătă din faţa casei din comuna Ocna de Fier (judeţul Caraş-Severin), poliţiştii luând în calcul varianta răpirii, dar şi a atacului unui animal sălbatic.

349 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: Copilul de 2 ani dispărut, căutat de peste 250 de persoane într-o pădure unde sunt lupi - FOTO

Caraş-Severin: Copilul de 2 ani dispărut, căutat de peste 250 de persoane într-o pădure unde sunt lupi (Imagine: MAI)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că duminică dimineaţă au fost reluate căutările copilului de doi ani care dispăruse sâmbătă după-amiază din faţa casei unde se juca cu fratele său mai mare.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, cei peste o sută de oameni care au pornit în căutarea copilului cu câini de urmă şi camere de termoviziune, au încetat căutările în jurul orei 3.00. Duminică, la primele ore ale dimineţii, peste 250 de oameni s-au mobilizat şi au reluat căutările în pădure", a declarat Ancuţa Cărbunaru.

Potrivit sursei citate, una dintre variantele luate în calcul este atacul unui animal sălbatic, mai ales că în zonă au fost văzuţi lupi, iar locuinţa familiei copilului dispărut se află la marginea unei păduri.

"Echipa care l-a căutat azi-noapte pe copil a văzut un lup în pădure, iar locuitorii din zonă au declarat că zilele trecute un lup a venit aproape de case şi a luat o capră. Tot aseară, un bărbat care păzea nişte oi le-a zis căutătorilor că a auzit nişte zgomote, la un moment dat, care semănau cu scâncete de copil, dar că nu s-a dus să vadă ce e. Echipa de căutători s-a dus la locul indicat de bărbat, însă nu a găsit nimic", a mai declarat Ancuţa Cărbunaru.

Poliţiştii spun că iau în considerare şi alte variante, inclusiv răpirea copilului.

"Indicii cu privire la răpire nu există în acest moment, însă nu excludem nici această variantă", a declarat Ancuţa Cărbunaru.

Conform sursei citate, Poliţia Caraş-Severin a înştiinţat Parchetul şi Protecţia Copilului care urmează să facă anchete în acest caz.

Potrivit unui comunicat de presă, remis, sâmbătă seară, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Emanuel Beniamin Bobic, în vârstă de doi ani, a dispărut în jurul orei 16.00, din faţa casei din comuna Ocna de Fier, unde se juca împreună cu fratele său.

Copilul are părul blond şi este tuns scurt, are ochi albaştri, 85-95 centimetri înălţime şi 15-20 de kilograme. Când a dispărut, băieţelul era îmbrăcat cu o bluză albă, căciulă albă cu şnur, pantaloni negri simpli şi ghete portocalii, poliţiştii făcând apel ca oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea sa să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici