Carosabil uscat pe principalele şosele, restricţii în Vâlcea

Traficul pe şoselele principale se desfăşoară, vineri, pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale. Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită, informează Infotrafic.

199 afișări
Imaginea articolului Carosabil uscat pe principalele şosele, restricţii în Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe şoselele principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale.

Circulaţia rutieră rămâne restricţionată, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, km. 3+150 de metri, Călimăneşti, jud. Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi semnalizat cu balize şi indicatoare.

Tot în judeţul Vâlcea se execută, în funcţie de condiţiile meteorologice, lucrări de reparaţii pe mai multe artere rutiere, astfel:

- pe DN 7, km 161+800 m – 162, pe raza localităţii Milcoiu, se execută lucrări de frezare parte carosabilă în vederea executării covorului asfaltic, între orele 08:00 - 12:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie;

- pe DN 7, km 167+800 m – 167+900 m, pe raza localităţii Budeşti, se execută lucrări de refacere a sistemului rutier, între orele 08:00 - 12:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie;

- pe DN 7A, km 31 - 32+300 m, în afara localităţii Malaia, se execută lucrări de taiere arbori periculoşi, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de max. 20 minute, dirijată de piloţi de circulaţie;

- pe DN 67, km 196+500 m - 197+100 m, în afara localităţii Rm.Vâlcea, se execută lucrări pregătitoare pentru montare parapet, între orele 08:00 - 12:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie.

- pe DN 67, km 135+500 – 158, pe raza localităţilor Miloştea – Tomşani, se aplică marcaje rutiere diverse, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, în zona trecerilor de pietoni, dirijată de piloţi de circulaţie.

Infotrafic le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos şi să folosească luminile de ceaţă dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici