Cartel Alfa şi-a amânat protestul pentru 23 septembrie

Sindicaliştii Cartel Alfa nu vor mai protesta miercuri în Piaţa Victoriei, aşa cum anunţaseră iniţial, mutând protestul angajaţilor din sănătate, joi, 23 septembrie, împreună cu cei din Educaţie.

92 afișări
Imaginea articolului Cartel Alfa şi-a amânat protestul pentru 23 septembrie

Cartel Alfa şi-a amânat portestul pentru 23 septembrie (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Cartel Alfa, Liviu Apostoiu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a decis să se renunţe la protestul din 22 septembrie din faţa Guvernului pentru a nu se suprapune cu cel al CNSRL-Frăţia.

"Nu mai facem miercuri protest ca să nu ne suprapunem cu CSRL-Frăţia şi să evităm orice discuţie. Mutăm protestul programat pentru miercuri, joi. Astfel că joi vor protesta în Piaţa Victoriei angajaţi din sănătate şi educaţie, afiliaţi la Cartel Alfa", a spus Apostoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici