Cascadorii cu un utilaj forestier. Un bărbat care stătea pe scutul vehiculului a căzut într-o râpă

  • Un bărbat care călătorea pe scutul unui utillaj forestier a căzut într-o râpă.
  • El a fost rănit şi a ajuns la spital cu numeroase traumatisme.
  • Poliţiştii fac o anchetă pentru a stabili de ce se afla victima pe partea exterioară a utilajului.
306 afișări
Imaginea articolului Cascadorii cu un utilaj forestier. Un bărbat care stătea pe scutul vehiculului a căzut într-o râpă

Cascadorii cu un utilaj forestier. Un bărbat care stătea pe scutul vehiculului a căzut într-o râpă

Incidentul s-a produs în partea montană a judeţului Vrancea. Un bărbat de 50 de ani, din comuna Năruja, a ajuns la spital cu numeroase politraumatisme după ce a căzut într-o râpă.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au aflat cum s-a produs accidentul. Se pare că victima se afla pe scutul utilajului forestier şi s-a dezechilibrat din cauza terenului accidentat. Incidentul a fost anunţat la 112 chiar de şoferul utilajului.

Bărbatul rănit se află în prezent la spital, iar cel care a condus utilajul este verificat de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici