Cătălin Cherecheş (USL), reales primar la Baia Mare cu 86,03 la sută din voturi - rezultate finale

Candidatul USL, Cătălin Cherecheş, a obţinut 86,03 la sută din voturile valabil exprimate pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, el câştigând astfel un nou mandat, conform rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş.

506 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cherecheş (USL), reales primar la Baia Mare cu 86,03 la sută din voturi - rezultate finale

Cătălin Cherecheş (USL), reales primar la Baia Mare cu 86,03 la sută din voturi - rezultate finale (Imagine: Arhivă Mediafax)

Conform datelor finale ale BEJ Maramureş, prezenţa la vot în Baia Mare a fost de 42,23 la sută, iar numărul voturilor valabil exprimate, de 51.419.

Astfel, Cătălin Cherecheş (USL) a câştigat Primăria Baia Mare, cu 86,03 la sută (44.239 voturi), fiind urmat de Ştefan Pop (PDL) cu 2.785 voturi, Adrian Turicu (PP-DD) şi Gheorghe Tămăşan (Alianţa Civică Democratică A Romilor).

Pentru Consiliul Local Baia Mare, USL a obţinut 33.350 voturi - 63,03 la sută (17 mandate), Uniunea pentru Maramureş PDL+UNPR - 5.002 – 9,45 la sută (două mandate), UDMR - 4.204 - 7,94 la sută (două mandate), PP-DD - 3.047 - 5,75 la sută (două mandate, din care unul obţinut prin redistribuire).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici