Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost spartă, iar banii din cutia milei, furaţi. Slujba de duminică, anulată

Poliţiştii din Buzău au deschis o anchetă, după ce persoane necunoscute au intrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Catedrala Arhiepiscopală, şi au furat banii din cutia milei. Din cauza incidentului, slujba de duminică dimineaţă a fost anulată.

887 afișări
Imaginea articolului Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost spartă, iar banii din cutia milei, furaţi. Slujba de duminică, anulată

Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost spartă, iar banii din cutia milei, furaţi. Slujba de duminică, anulată

Potrivit Poliţiei Buzău, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, despre faptul că a avut loc o spargere la un lăcaş de cult.

”În această dimineaţă am fost sesizaţi despre un furt dintr-un lăcaş de cult din municipiul Buzău. La faţa locului se află echipe de poliţişti care fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu.

Potrivit acestuia, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că spargerea a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău. Hoţii au pătruns pe o fereastră, pe care au spart-o, şi au furat banii din cutia milei.

Din cauza incidentului, slujba de duminică dimineaţă a fost anulată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici