Câţi elevi vor face şcoală online săptămâna viitoare. Anunţul lui Sorin Cîmpeanu

300.000 de elevi, ceea ce reprezintă 10% dintre elevii din România, vor face cursuri online săptămâna viitoare, a anunţat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

973 afișări
Imaginea articolului Câţi elevi vor face şcoală online săptămâna viitoare. Anunţul lui Sorin Cîmpeanu

Câţi elevi vor face şcoală online săptămâna viitoare. Anunţul lui Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu a spus, vineri, la Antena 3, că 10% din elevii din România vor face şcoală online săptămâna viitoare.

„Din păcate, 10% din numărul elevilor din România vor fi nevoiţi şi săptămâna viitoare să fie în online. Este vorba de elevii din şcolile din cele 654 de localităţi în care rata de infectare este mai mare astăzi de 1 la mie. Toţi ceilalţi elevi, în număr de peste 2,6 milioane, care învaţă în cele 2.527 de localităţi în care rata de infectare este mai mică de 1 la mie vot putea merge săptămâna viitoare la şcoală cu prezenţă fizică. Să sperăm că vinerea viitoare, pe 21 mai, vom avea şansa unei rate de infectare sub 1 la mie în multe localităţi, între care şi Bucureştiul”, a spus Cîmpeanu.

Ministrul a precizat că este vorba de 300.000 de elevi care nu vor putea merge cu prezenţă fizică la şcoală săptămâna viitoare.

Faţă de această săptămână, numărul elevilor care vor merge fizic la şcoală va fi mai mare cu 100.000, potrivit oficialului de la Educaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici