Cazul fetelor dispărute în Olt: Principalul suspect nu recunoaşte nimic în faţa anchetatorilor

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul fetelor dispărute din Caracal, nu recunoaşte nicio faptă în faţa anchetatorilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

4176 afișări
Imaginea articolului Cazul fetelor dispărute în Olt: Principalul suspect nu recunoaşte nimic în faţa anchetatorilor

Cazul criminalului din Olt: Principalul suspect nu recunoaşte nimic în faţa anchetatorilor

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul din Caracal, se află, la ora transmiterii ştirii, la audieri şi nu recunoaşte nicio faptă.

Alexandra, fata de 15 ani, dispărută în urmă cu o zi în Olt şi despre care se crede că a fost ucisă şi arsă de către Gheorge Dincă, de 57 de ani, a apucat să sune la 112, spunând că este într-o casă aproape părărsită.

Serviciul Român de Telecomunicaţii a furnizat primele date legate de fata de 15 ani din Olt, despre care se presupune că a fost ucisă şi arsă. Victima a apucat să sune de 3 ori la 112 şi a oferit ce detalii, dar locul a fost găsit doar după 19 ore. STS susţine că nu identifică locul telefonului.

"Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis însă trei locaţii eronate, iar echipajele au reuşit să ajungă la imobilul în care era victima abia după câteva ore.

Principalul suspect se numeşte Gheorge Dincă, are 57 de ani şi este tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Taguri:
dispariţie,
anchetă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici