Cazul femeii care şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc: Procurorii ceruseră internarea după ce ar fi agresat mai mulţi oameni pe stradă

Procurorii au cerut, în noiembrie 2018, internarea femeii din Târgu-Jiu acuzată că şi-a înjunghiat mortal iubitul şi apoi a dat foc locuinţei în care stăteau, deoarece era cunoscută ca fiind violentă şi era cercetată, după ce ar fi agresat mai mulţi oameni pe stradă. Instanţa a respins însă cererea.

691 afișări
Imaginea articolului Cazul femeii care şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc: Procurorii ceruseră internarea după ce ar fi agresat mai mulţi oameni pe stradă

Cazul femeii care şi-a omorât iubitul şi i-a dat foc: Procurorii ceruseră de două luni internarea după ce ar fi agresat mai mulţi oameni pe stradă

Femeia de 38 de ani din Târgu-Jiu reţinută marţi seara pentru omor, acuzată că şi-a ucis iubitul şi i-a dat foc, era cunoscută ca fiind violentă şi era cercetată, după ce ar fi agresat mai mulţi oameni pe stradă.

În noiembrie 2018, procurorii au cerut instanţei internarea medicală a acesteia, după ce mai multe persoane din Târgu-Jiu au susţinut că au fost agresate de aceasta. Judecătoria Târgu-Jiu a respins solicitarea.

Magistraţii au contestat hotărârea, iar primul termen urma să aibă loc joi, la Tribunalul Gorj.

Marţi seara, femeia a fost reţinută pentru omor, fiind acuzată că şi-a înjunghiat iubitul în zona gâtului, după care ar fi incendiat apartamentul în care locuiau.

Bărbatul de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a fost găsit mort de către pompierii chemaţi să stingă focul.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, a declarat că au fost surprinse şi imagini pe camera video, amplasată pe casa scării de la parter, precum şi de către un alt martor cu telefonul mobil.

În trecut, femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, iar în 2015 a fost externată. În 2015, femeia a mai fost implicată într-un alt scandal, după ce l-a acuzat de viol pe un fost preşedinte al unei organizaţii anticorupţie, din judeţul Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici